Terug

BBQHet hele jaar door de lekkerste specialiteiten voor de bbq

Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue. Maar wij weten ook dat steeds meer mensen het hele jaar door genieten van een lekker stuk vlees van de grill, want ook de winterbarbecue komt steeds meer in trek.

Daarom is Slagerij Worstmakerij Besteman het hele jaar door de barbecuespecialist bij uitstek. De vakman die alles in huis heeft. Van de lekkerste spiezen, hamburgers, shaslics en kipproducten tot de lekkerste specialiteiten. Van sausjes en marinades tot de beste adviezen voor de lekkerste bereiding.

Onderstaande pakketten zijn het hele jaar te bestellen.

Bestel uw barbecue-vlees online

Grootvlees op de barbecueProbeer ook eens grootvlees op de barbecue. Een heerlijke malse ribeye, een cote de boeuff of bijvoorbeeld een malse varkensprocureur. De bereiding is vaak gemakkelijker dan u denkt, terwijl het resultaat geweldig lekker is. Wij helpen u graag bij de keuze en geven u tips op welke wijze u het grootvlees op de barbecue het beste kunt bereiden.

Vanwege onze ambachtelijk bereiding van onze producten werken wij met zo min mogelijk E-nummers.

barbecue voor bedrijvenOok uw bedrijfsbarbecue kunnen wij verzorgen. Hierbij verzorgen wij niet alleen een keur aan specialiteiten en dranken, maar ook statafels, verlichting en tenten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.