Terug

Over ons vleesSlagerij Worstmakerij Besteman is al ruim 80 jaar een begrip in Beverwijk. Kees en Alice van der Marel zijn al ruim 10 jaar actief in de slagerij.

Ons rundvlees valt onder onze specialiteiten. De runderen worden nog levend ingekocht en door onszelf verder verwerkt. Wij kunnen u daardoor smaakvol mals vlees bieden en vele heerlijke specialiteiten. Dit geldt tevens voor ons lamsvlees, afkomstig van Hollandse zuiglammeren. Wij kunnen u een zeer ruim assortiment lamsvlees leveren, doordat wij in ons bedrijf de lammeren zelf uitsnijden en verwerken tot heerlijke producten. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld lamsbout, lamskotelet, lamsrollade of een lamsstoofschotel.


In onze worstmakerij produceren wij diverse vleeswaren en worstsoorten. Onze afdeling worstmakerij staat bekend om onze metworst en onze leverworst.

De marinades die wij gebruiken bij het maken van onze producten, zijn glutenvrij. Hierdoor kunnen wij glutenvrije producten aanbieden. Daarnaast proberen wij om zo min mogelijk E-nummers te verwerken. Het is altijd gezellig om met vrienden of familie lekker lang te tafelen. Gourmet en fondue zijn daarvoor ideale mogelijkheden. Ieder bereidt zijn eigen vlees aan tafel. Wij leveren hiervoor heerlijke gevarieerde gourmet- en fondueschotels. Eventueel kunnen wij het compleet maken met extra aanvullingen zoals salades, sauzen, kruidenboter en stokbrood.